Kontakty
 
  Telefonické objednávky 02 2220 5425  (Pracovné dni 9-17 hod.)
 
Všetko o nákupe
 
O nás
 
  Prihlásiť
Košík
     Počítače Notebooky Monitory Tlačiarne Skenery Príslušenstvo Atramenty a tonery Care Pack Software Náš tip
 

Zásady ochrany a spracovania osobných údajov HPochod.sk

Používateľ potvrdzuje, že prevádzkovateľ je oprávnený zhromažďovať, uchovávať a spracovávať osobné údaje používateľa v nevyhnutnom rozsahu - meno, priezvisko, adresa bydliska, e-mail, telefón, IP adresa, fotografií vrátane citlivých a iných osobných údajov priebežne sprístupnených používateľom (ďalej len „osobné údaje“), a to na účely:

  1. plnenie povinností vyplývajúcich zo žiadosti, či zmluvy uzatváranej s používateľom,
  2. zasielanie obchodných oznámení a ďalších informácií o podnikaní prevádzkovateľa elektronickou cestou v súlade s príslušnými predpismi,
  3. plnenie nadväzujúcich zmlúv, najmä zmlúv s ďalšími dodávateľmi plnenia pre prevádzkovateľov,
  4. plnenie ďalších zákonných povinností nadväzujúce na žiadosť používateľa alebo zmluvu uzavretú s prevádzkovateľom a jej plnenie a/alebo
  5. na ochranu oprávnených záujmov prevádzkovateľa pred súdnym, správnym, alebo iným konaním.

Tieto osobné údaje bude prevádzkovateľ dostatočne chrániť, spracovávať výhradne na tieto účely a uchovávať po nevyhnutnú dobu trvania účelu.

Prevádzkovateľ týmto riadne poučuje nositeľa údajov o jeho práve požadovať

  1. prístup k jeho osobným údajom a ich opravu,
  2. výmaz a/alebo prenositeľnosť,
  3. právo vzniesť námietku proti ich spracovaniu,

to všetko na e-mail prevádzkovateľa gdpr@elinkx.cz ss lehotou na vybavenie bezodkladne, ale najneskôr do 30 dní podľa čl. 15 až 23 Nariadenia (EU) 2016/679. Používateľ má právo podať sťažnosť  dozornému orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 4826/12, 820 07 Bratislava). Prevádzkovateľ je oprávnený v prípade opakovaných a/alebo nedôvodných žiadostí účtovať primeraný poplatok za náklady spojené s vybavením žiadosti.

Prevádzkovateľom je spoločnosť E LINKX a.s., so sídlom Novoveská 1262/95, Ostrava – Mariánske Hory, PSČ 709 00, IČO: 25847180 zapísaná v obchodnom registri vedenom Krajským súdom v Ostrave oddiel B, vložka 2241.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Používateľ zaškrtnutím súhlasu súhlasí, že prevádzkovateľ je oprávnený spracovávať jeho osobné údaje v rozsahu kontaktných informácií meno, priezvisko, adresa, e-mail, telefón a kontaktovať ho za účelom marketingu produktov a služieb, najmä zasielaním oznámenia e-mailom, telefonicky a/alebo poštou, kedy môže používateľ dostať rôzne informácie o službách a produktoch prevádzkovateľa a s ním spolupracujúcich osôb podľa preferencií a prejaveného záujmu používateľa o rôzne témy a akcie. Používateľ môže svoje preferencie upraviť v rámci používateľského účtu alebo zaslaním e-mailu na adresu gdpr@elinkx.cz.

Tento súhlas môže používateľ kedykoľvek odvolať zaslaním e-mailu na adresu gdpr@elinkx.cz.

Všeobecné obchodné podmienky
Reklamačný poriadok

späť hore

Poradíme vám
Hovoríme neajťácky a zrozumiteľne
HPobchod týmPäť špecialistov na HPtechniku
 sme offline
Ikona - telefon02 2220 5425 (Po-Pia: 9-17 hod)
HPmarket tým
Tím HPobchod vám vždy poskytne správnu radu
„Sme technologickí nadšenci a produkty HP aktívne používame v práci aj v každodennom živote.“ Sme pripravení pomôcť vám nájsť najlepšie notebooky, počítače, tlačiarne a príslušenstvo od spoločnosti HP Inc. Od roku 2008 plníme vaše želania a dodávame našim zákazníkom to najlepšie z ponuky spoločnosti HP.
publikované: 21. 1. 2022
Facebook
© 2008 - 2022 HPobchod.sk